Nieuw: Vakbeurs Ruimte & Licht

vrijdag 18 maart 2016
timer 1 min
ExpoProof organiseert in samenwerking met Stichting OVLNL en Acquire Publishing de vakbeurs Ruimte & Licht. Een eendaags evenement voor professionals die werkzaam zijn in het vakgebied openbare verlichting.

Ruimte & Licht is een gratis vakbeurs met discussietafels en richt zich op beleidsmakers, beheerders, diensthoofden, projectmanagers, aannemers, wegbeheerders, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, lichtarchitecten en -ontwerpers, woningcorporaties, facilitair managers, vastgoed- en projectontwikkelaars.


Ruimte & Licht toont productinnovaties en marktontwikkelingen, geeft gelegenheid voor discussies en uitwisselen van gedachten en ideeën tussen afnemers en aanbieders. Op de beursvloer vindt u als bezoeker bedrijven met producten zoals armaturen, lichtmasten, lichtregelsystemen, meettechnieken, voedingskabels- en kasten en aansluitkasten. Qua dienstverlening zijn er aanbieders op het gebied van o.a. installatieverantwoordelijkheid, aanbestedingen, inspecties, advies en beheer.


Het IGOV cq. OVLNL organiseert op de Vakbeurs Ruimte & Licht een Overheidsplein waar gemeenten, provinciale -en rijksoverheden zichzelf kunnen presenteren aan het publiek. Het is uitgelezen kans om de eigen organisatie op de kaart te zetten én te laten zien met welke boeiende ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting men bezig is.


Toegang tot de beurs en deelname aan de discussietafels is gratis. Bezoekers kunnen zich registreren via www.ruimteenlicht.nl.