Agenda

Vakbeurs Ruimte & Licht 2018

Professionals op het gebied van openbare verlichting verzamelen zich op 5 juni in Houten voor de derde editie van de Vakbeurs Ruimte & Licht.

De Vakbeurs Ruimte & Licht is een gratis vakbeurs met lezingen. Het eendaagse evenement is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in het vakgebied openbare verlichting: beleidsmakers, beheerders, diensthoofden, projectmanagers, aannemers, wegbeheerders, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, lichtarchitecten en -ontwerpers, woningcorporaties, facilitair managers, vastgoed- en projectontwikkelaars.


Producten en diensten

Na twee jaar Nieuwegein verhuist de beurs nu naar Expo Houten, waar beursorganisator ExpoProof eerder de Dag van de Openbare Ruimte hield. Vakbeurs Ruimte & Licht toont productinnovaties en marktontwikkelingen, geeft gelegenheid voor discussies en uitwisselen van gedachten en ideeën tussen afnemers en aanbieders. Op de beursvloer vindt u als bezoeker bedrijven met producten zoals armaturen, lichtmasten, lichtregelsystemen, meettechnieken, aansluitkasten, voedingskabels- en kasten. Op het gebied van dienstverlening zijn er aanbieders op het gebied van o.a. installatieverantwoordelijkheid, aanbestedingen, inspecties, advies en beheer.

 

Bekijk hieronder de aftermovie van de vakbeurs van 2017

Deel dit artikel