Agenda

Kenniscafé OVLNL : Connectiviteit OVL

Op 14 mei organiseert IGOV weer een nieuw Kenniscafé. Deze keer is het onderwerp 'Connectiviteit OVL'.

Het Kenniscafé is toegankelijk voor markt en overheid. De bijeenkomst zal worden geopend door dagvoorzitter Daaf de Kok. Verder zijn er interessante spreeksessies van onder meer gemeente Rotterdam, Signify en is er een interessant interview met Erik Stroomberg van gemeente Culemborg, over de toekomst en haalbaarheid van 5G. 


Zoals gebruikelijk bestaat het Kenniscafé uit inhoudelijke presentaties, is het gericht op kennisoverdracht gericht op beleid en praktijk en ligt de focus op actuele ontwikkelingen. Daarbij wordt de inbreng van de bezoeker serieus meegenomen in de werkgroepen.

Programma Kenniscafé

13.00 uur: Opening door dagvoorzitter  Daaf de Kok
13.05 uur: Lichtmasten en Connectivity in de praktijk, de ervaringen en beleid van de  gemeente Rotterdam.    Door: Peter Wijnands, gem. Rotterdam
13:30 uur: Connectivity en standaardisatie, de ontwikkelingen rondom de Zhaga standaard.    Door:  Ralph Langen, Signify    Visie op standaardisatie, is Zhaga al aan de orde van de dag voor de leverancier?    Door: Virgil Warnars , Lightwell
14:00  uur: Mede gebruik van de lichtmast, deel 2, organisatorische aspecten.    Door: Hans Nouwens, Connected Worlds en vz OVLNL netwerk Smart Lighting.
14.15 uur: Pauze
14.30 uur: Van 2G, naar 3G, naar 4G en nu naar 5G? overzicht van de ontwikkelingen.  En de eerste ervaringen met 5G in de praktijk, Interview met Erik Stroomberg van de  gemeente Culemborg. 
15.00 uur: Verplaatsing naar het Innovatielab van de TUE (dr.ir. Elke den Ouden)
16.00 uur: Afsluiting en netwerkborrel


Lees hier de volledige informatie over het Kenniscafé.

Deel dit artikel