Agenda

Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren 2018

Het derde Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren vindt plaats op woensdag 16 mei aanstaande in 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Een unieke gelegenheid voor opdrachtgevers en opdrachtnemers om elkaar te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen. Goed samenwerken begint immers met kennis: van elkaar, elkaars werkpraktijk, de juridische kaders, het instrumentarium.

Compact plenair programma, dialoog centraal

In het plenaire programma verkennen we onder leiding van Rens de Jong de actuele praktijk. Wat speelt er en hoe kom je samen verder? Jan-Paul Boutkan (Stadsingenieurs & Ontwerp Gemeente Enschede), Marco Berkhout (Sector Dagelijks Beheer Provincie Noord-Holland) en René Fronik (Fronik GWW) gunnen elkaar – en u – een kijkje in hun keuken. Ter tafel issues als: goed opdrachtgeverschap en vakmanschap, aanbestedingsregels als kans, transparantie en vertrouwen. Sectoreconoom Madeline Buijs (ABN AMRO) schetst een kantelende markt. Voormalig topschaatser Ben van der Burg (Triple IT) geeft zijn energieke visie op competitie en concurrentie en de rol van innovatie en kennis. Hoe kom je op voorsprong, hoe ga je voor goud?
Kennis en praktijkexpertise

 

In het middagprogramma een uitgebreid kennisaanbod. Van prestatiemeten tot Provinciaal Contractenbuffet. Van herziening van de UAV-GC tot realiseren van duurzaamheidsambities van lokale overheden. Van bevindingen en aanbevelingen van Beter Aanbesteden tot alles over kostenramingen en risicoverdeling. Van bouwteam tot BIM. Concrete oplossingen, praktische toepassingen van slimme tools, experimenten in pilotprojecten: van goede voorbeelden en lessen uit de praktijk wordt iedereen wijzer. Breng daarbij ook uw eigen dilemma’s, vragen en ervaringen in en optimaliseer zo de opbrengst van uw congresdag.

Uw praktijk als uitgangspunt

Kortom: CROW biedt u met het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren een congres met uw praktijk als uitgangspunt. Met actuele, praktijkgerichte kennis voor nog meer professionaliteit en kwaliteit. Met goede koffie en een goede sfeer, dé gelegenheid om nader kennis te maken met collega’s en vakgenoten bij overheden, marktpartijen, ingenieurs- en adviesbureaus en kennis- en onderwijsinstellingen.

 

Graag ontmoeten wij ook u op woensdag 16 mei in Den Bosch. Meld u aan vóór 16 maart 2018 en ontvang €  75,- korting bij inschrijving tegen het reguliere tarief. Uw entreeticket kost dan € 350,- in plaats van € 425,-.

 

Meer informatie en inschrijven

 

Deel dit artikel