Water in de openbare ruimte

nov8
Na een zeer goed ontvangen eerste editie, organiseert Expoproof op 8 november de tweede editie van Water in de Openbare Ruimte. Een eendaagse vakbeurs over alles dat met de groene, water- en klimaatbestendige openbare ruimte te maken heeft.

Het duurzaam (her)inrichten van de openbare ruimte is, voor nu en in de toekomst, de belangrijkste taak van de stadsbestuurders. Grotere hoeveelheden regenwater, droogte, overstromingen door rivierwater of zeespiegelstijging en veranderende dag- en nachttemperaturen zorgen ervoor dat steden hun openbare ruimte klimaatbestendig moeten inrichten. Het niet of slecht opvangen en afvoeren van regenwater heeft bijvoorbeeld al voor honderden miljoenen schade gezorgd.


Gratis registreren

Tijdens deze beurs worden alle mogelijkheden, problemen en oplossingen rond de klimaatbestendige stad getoond en besproken. U kunt zich nu al registreren voor gratis toegang.

 

Houd de webiste van straatbeeld in de gaten voor regelmatige updates over de beurs. Tevens staat Straatbeeld 4, die in september uitkomt, in het teken van water en groen. Deze editie lezen? Word dan nu lid. Bekijk hier de voordelen.

Water in de openbare ruimte

Tijdens de vakbeurs Water in de Openbare Ruimte wordt besproken hoe dit soort situaties kunnen worden voorkomen

Datum / tijd

8 november 2016
Aanvang: 09.00 uur

Locatie

near_meExpo