Agenda

De Groene Sector Vakbeurs 2018

De Groene Sector Vakbeurs vindt weer plaats op  9, 10 en 11 januari 2018. Dit evenement is hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche.

Op de Groene Sector Vakbeurs ontmoet u boomkwekers, producenten, importeurs en dealers van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuin- en parkmachines. Raak geïnspireerd door hun product(innovaties), schud de hand met vertrouwde zakenpartners, en breid uw groene netwerk uit. Tijdens uw bezoek aan De Groene Sector Vakbeurs 2018 heeft u voldoende mogelijkheden om nieuwe ontmoetingen, kennis en inspiratie op te doen, onder meer bij meer dan 250 exposanten.

 

Demonstraties en verschillende presentaties maken dat de Groene Sector Vakbeurs een waardevol event is om kennis te maken met innovatie in de sector en om inspiratie op te doen. Na een bezoek aan de beurs bent u weer op de hoogte van de nieuwste machines, wet en regelgeving en trends en ontwikkelingen binnen uw branche.

 

Tijdens kennissymposia en interactieve workshops geven diverse sprekers hun visie op relevante innovaties. Dat maakt De Groene Sector Vakbeurs een waardevol event om kennis te delen en te vergaren.

 

Kijk hier voor meer informatie en kaarten

Deel dit artikel