Datadag Ruimte

jun29
Op 29 juni gaan we met elkaar in gesprek over slim beheer in de domeinen spelen, licht en groen.

In een inspirerend online event kun je (je laten) bijpraten over onder meer data en slimme technologie op het gebied van beheer in de openbare ruimte. We focussen op de domeinen spelen, licht en groen. Vanaf je eigen thuis)werkplek kun je actief deelnemen zonder reistijd, files en uitstoot. 

De Datadagen laten zien wat er vandaag en morgen concreet met data kan. Bij elk van de drie domeinen (zie onder) komen casussen aan bod waarin kernvragen uit beleid en beheer worden behandeld én hoe data daarin toegepast zijn of hadden kunnen worden. Niet alleen de inhoud en successen maar ook alle weerstanden komen aan bod. Zo leggen we de koppeling tussen het dagelijks werk en wat data daarin kan betekenen. 

Topthema in 2021

De slimme fysieke leefomgeving staat hoog op de agenda bij alle platforms van Acquire Publishing. Via de drie Datadagen, het Verbindingsfestival en vele andere titels, magazines, websites en kleinere bijeenkomsten zoeken we de verdieping en leggen de verbinding tussen mensen en vraagstukken. Noteer dus in je agenda én attendeer collega's en mensen uit je netwerk op de voor hen interessante dagen:

  • 25 mrt Datadag Mobiliteit
  • 20 mei Datadag Gebouwde Omgeving
  • 29 jun Datadag Ruimte
  • 6 juli    PreParty Verbindingsfestival Slimme Stad
  • 30 sep Verbindingsfestival Slimme Stad
Datadag openbare ruimte

Datum / tijd

29 juni 2021
Aanvang: 08.30 uur