Bedrijfsnieuws

Boer Speeltoestellen neemt Urbania Products over

Boer Speeltoestellen heeft per 1 juni 2016 Urbania Products overgenomen. Dit bedrijf vertegenwoordigt verschillende fabrikanten van straatmeubilair. Met deze overname versterkt Boer haar positie in het aanbod van straatmeubilair en bieden het bedrijf nu een compleet assortiment. Boer verwacht dit assortiment op termijn verder aan te vullen met o.a. eigen ontwerpen.

In een reactie stelt Willem Butz, commercieel Directeur van Boer Speeltoestellen: “Met deze versterking in straatmeubilair geven we verder invulling aan onze strategie, het bieden van een totaalinrichting voor de algemene ruimte. Het is onze missie om buiten bewegen aantrekkelijk te maken, door het ontwerpen van leuke speelruimte. Bewegen is plezier. Voor iedere leeftijd, voor iedere generatie. Bewegen draagt bij aan de kwaliteit van leven. Een betere kwaliteit van leven draagt bij aan een leefbare maatschappij”.


“We zijn ambitieus en daarom blijven we volop in beweging. We willen onze positie blijven verstevigen door het verbreden van ons aanbod in producten en dus oplossingen. Mensen kijken  op hun eigen manier naar de openbare ruimte, het schoolplein of het speelveld. Voor kinderen is elke ruimte een speelplek. Elke ruimte biedt eigen mogelijkheden en uitdagingen. En daarom kijken wij door de ogen van de gebruiker, kijken wij door de ogen van het kind”, aldus Butz.Dit artikel komt uit BuitenSpelen

Deel dit artikel