Bedrijfsnieuws

Post-hbo diploma Parkeermanager

Gaat ook u in oktober op weg om een Post-hbo diploma Parkeermanager te halen? Al weer de derde lichting studenten van de Post-hbo opleiding Parkeermanager is hard op weg het diploma te halen. Bent u benieuwd naar de opleiding? Leest u dan door.

Wilt u misschien meedoen in oktober? Vraag dan de studiegids aan via http://www.dtvconsultants.nl/edu/Opleidingen/Post-hbo/Phbo_Parkeermanager.aspx.


Net als vorig jaar is het dit jaar weer een uiterst gemêleerde groep studenten, werkzaam bij gemeenten en parkeerexploitanten in uiteenlopende functies, allemaal op het gebied van het managen van parkeervraagstukken. Mensen met ervaring, mensen die net nieuw zijn in de parkeerwereld en alles daar tussenin.


Tijdens de opleiding gaan de studenten aan de slag met alle beroepssituaties die zij als parkeermanager in de praktijk tegenkomen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het maken van een parkeerbeleidsplanning, een parkeerbalans en een risicoanalyse of het beoordelen van een ontwerp van een parkeergarage. 

 

Een aantal ervaringen van studenten:

“Het hele pakket  van het begin van de planvorming tot en met uitvoering en nazorg komt aan bod, vergezeld van een hoop expertise uit de praktijk. Wat we tot nu toe hebben geleerd kan ik direct in mijn werk toepassen.”


“Ik heb veel gehad aan de ervaringen van de overige studenten. De diversiteit in achtergrond van de deelnemers was heel waardevol.”


“Het is een opleiding die goed aansluit bij de dagelijkse praktijk. Qua werkbelasting is het goed te doen en docenten geven les met zichtbaar plezier.”


Nieuw: Cursus Coördinator Parkeerbeheer 23 september van start

De 10-daagse cursus Coördinator Parkeerbeheer gaat 23 september 2014 van start. De coördinator parkeerbeheer ondersteunt bij het vormgeven en operationaliseren van parkeerbeleid. Daarnaast coördineert hij uitvoering, handhaving en beheer tussen en binnen afdelingen en organisaties, zowel in- als extern. Tijdens de cursus verwerft u de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de dagelijkse aansturing van het operationeel parkeerbeheer goed vorm te geven. Daarnaast leert u de vertaalslag te maken van beleid naar het dagelijks beheer en krijgt u inzicht in de deelfacetten van parkeren die verband houden met uw eigen taken en in de verbanden tussen on- en offstreet parkeren.


Vraag een uitgebreide informatiebrochure aan via 
http://www.dtvconsultants.nl/edu/Cursussen/Coordinator_Parkeerbeheer.aspx en lees per onderdeel van de cursus aan welke vaardigheden u werkt en om welke kennis het gaat.


Meld u snel aan, voordat de cursus vol is!


i:
n.veenkamp@dtvconsultants.nlDit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel