Bedrijfsnieuws

Zoontjens op Renovatie & Transformatie 2015

Van 9 tot en met 13 februari 2015 vindt de Week van de Bouw plaats. Vijf dagen waarin alle schakels van bouw en vastgoed verenigd zijn in de Jaarbeurs in Utrecht. Zoontjens, specialist op het gebied van dakinrichting, is aanwezig op de vakbeurs Renovatie & Transformatie. Daar komt u alles te weten over haar systemen en mogelijkheden voor de renovatie van parkeerdaken, dakterrassen en galerijen.

Op Renovatie & Transformatie 2015 staan slimme concepten, duurzame totaaloplossingen en innovaties centraal. Zoontjens is te vinden in stand 07.C059. Zij presenteert daar onder andere haar vernieuwde daktegelsysteem voor daken die intensief gebruikt worden: Drenoliet®. Door 'koppeling en opsluiting' van de tegels, kunnen deze horizontaal of verticaal nooit schuiven. Dat garandeert een stabiel tegelveld.
 

Zoontjens nodigt u van harte uit voor een bezoek aan deze inspirerende vakbeurs. Op alle dagen is de beurs geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur. Op donderdag is er een avondopening tot 20.30 uur. Toegang is bij voorregistratie gratis. Kijk voor meer informatie op www.zoontjens.nl/renovatiebeurs.Dit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel