Bedrijfsnieuws

Agendum versnelt groei

Agendum, leverancier van digitale parkeerhandhaving en mobiliteitsoplossingen en systemen, ontvangt een investering van Vortex Capital Partners, dat een minderheidsbelang in Agendum heeft genomen. In de afgelopen jaren is Agendum sterk gegroeid in de zich snel ontwikkelende markt van parkeerhandhaving en mobiliteitsoplossingen en met deze kapitaalinjectie zal zij haar groei en internationale expansie versnellen.

"De investering en zakelijke kennis van Vortex Capital Partners stelt ons in staat om onze innovatieve technologie en ervaring sterker in de markt te zetten en ons internationale klantenbestand in een snel tempo uit te bouwen," zegt Jurgen Vernimmen, medeoprichter en CEO van Agendum.


"Agendum heeft met succes een leidende positie in de snel groeiende digitale parkeerbeheer markt opgebouwd, op basis van haar innovatieve en schaalbare oplossingen voor steden die kiezen voor digitalisering," zegt Joost Moerland van Vortex Capital Partners. "We zijn er trots op Agendum te gaan ondersteunen in de verdere uitbreiding van haar internationale marktpositie en de ontwikkeling van innovatieve oplossingen op het gebied van parkeerbeheer en mobiliteit."Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel