Bedrijfsnieuws

Minimalistische weg naar maximale hoogte

Evago® vormt een krachtige oplossing voor extra hoge ruimtes door specifieke meegeleverde lenzen. Evago® biedt een complete productlijn voor vluchtrouteverlichting, inclusief wandversie, en combineert u eenvoudig met Evago® vluchtroute-aanduiding. Zo profiteert u van een projectdekkende noodverlichtingsoplossing met VanLien signature zoals u het kent: vernieuwende noodverlichtingsoplossingen die doen wat ze beloven.

Projectdekkende vluchtrouteverlichting

Evago® vluchtrouteverlichting biedt een krachtige oplossing voor extra hoge ruimtes. Voor plafonds boven de vier meter is er de Evago X-versie, herkenbaar aan de X in de artikelcodering. Door de standaard extra meegeleverde lens kunt u plafonds vanaf 8 meter hoogte uitlichten.
 

Extra compleet

Metaal, minimalistisch design en optimale prestatiekracht gebundeld in één productlijn. Met meer keuze in toepassing en afstemming dan ooit. Zowel Evago® vluchtroute-aanduiding als vluchtrouteverlichting is verkrijgbaar in opbouw-, inbouw- én wandmodel. Bij Evago® inbouw vluchtrouteverlichting heeft u naast het ronde ontwerp ook de keuze uit vierkante vormgeving. Voor een optimale afstemming kunt u de inbouw vluchtroute-aanduiding voorzien van een ronde of juist vierkante afdekplaat, beiden standaard meegeleverd in de doos.
 

Powerfactor

Producten met een hoge Powerfactor nemen slim energie op uit het net. Hoe hoger de Powerfactor, des te lager het opnameverlies. Evago® heeft een hoge Powerfactor. Daarmee betaalt u alleen voor het daadwerkelijke verbruik. Wanneer u gebruik maakt van Evago® kiest u dus voor lage energiekosten en Energie-investeringsaftrek (EIA).


Voor meer informatie kijkt u op vanlien.nl.Dit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel