Bedrijfsnieuws

Verkeerskundig advies en expertise on demand

DTV Consultants heeft voor verschillende disciplines verkeerskundige expertise en specialisten in huis. DTV Consultants kan opdrachtgevers een verkeerskundig adviseur leveren die voor hen en/of bij hen komt werken op een moment en voor een periode dat deze expertise nodig is. Dit noemt het bedrijf advies ‘on demand’.

Een voorbeeld is de gemeente Rotterdam. In 2014 heeft DTV Consultants een raamcontract gewonnen voor het maken van verkeersregelapplicaties (software voor verkeerslichten). In de offerte zijn de echte gegevens van medewerkers en hun tarieven opgenomen en een case op basis van de Rotterdamse standaard voor verkeerslichten. De gemeente is met vier partijen een raamcontract aangegaan.


On demand applicaties maken en verbeteren

Binnen deze afspraken maakt DTV Consultants nieuwe applicaties, of past het bedrijf bestaande applicaties aan. Daarbij maken zij gebruik van de tarieven uit het contract. Zo heeft DTV Consultants recent meerdere applicaties opnieuw geprogrammeerd. Er zijn onder andere RobuGroVer (methodiek die voortdurend maximale groentijd berekent), een brugingreep en parameters voor operationeel verkeersmanagement toegevoegd.


Bovenstaande is slechts één voorbeeld. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs op onze stand.
 

Meer informatie op Verkeer, Mobiliteit & Parkeren

DTV Consultants
www.dtvconsultants.nl
Stand 2.095Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel