Bedrijfsnieuws

Plateau serie breidt uit met banken en zitelementen

De Plateau serie picknicktafels is uitgebreid met bijpassende banken en zitelementen voor op bestaande randen en trappen. Origineel en stoer straatmeubilair met een eigenwijze uitstraling.

De populaire Plateau picknicktafel serie van de Deense fabrikant Outsider is uitgebreid met nieuwe banken en zitelementen voor de (semi-) openbare ruimte. De Plateau bank is verkrijgbaar met of zonder rugleuning en het Plateau zitelement is speciaal ontworpen om te bevestigen op een bestaande rand, trap of border.

De Plateau serie is buitenmeubilair voor op het schoolplein, kantoor en in de openbare ruimte met een sociaal karakter dat uitnodigt contact met elkaar te maken. 

HPL als sterkste en meest onderhoudsvriendelijke keus voor buitenmeubilair 

Het meubilair uit de Plateau serie is geproduceerd uit duurzaam materiaal dat bekend staat als HPL (High Pressure Laminate / hogedruklaminaat). Dit materiaal is verbazingwekkend slijtvast en ontworpen om 365 dagen per jaar alle weersomstandigheden te weerstaan. De verwachte levensduur van het toegepaste HPL is 30+ jaar. Het gegeven dat dit materiaal weinig onderhoud vereist maakt HPL de meest sterke keuze voor meubilair in de openbare ruimte.

Een rugleuning of bijzettafeltje toevoegen? Diverse combinaties mogelijk!

Ontwerpers en architecten opgelet! De meubels uit de Plateau serie kunnen uitgebreid worden door een rugleuning en/of bijzettafeltje toe te voegen. Met een rugleuning geef je de bank  en de picknicktafel net dat kleine beetje extra comfort en krijgen de zitelementen een extra speelse uitstraling met een functionele twist.

Wenst u onze prijslijst te ontvangen of heeft u nog vragen?
Bel dan 070-3615935 of mail naar info@tjinco.nl.
Wij helpen u graag verder!

BrochurePlateauserie.pdf
beschikbaar voor iedereen
Download

Deel dit artikel