Bedrijfsnieuws

Prefab middengeleiders voor snelle plaatsing en minder onderhoud

Struyk Verwo Infra levert vanaf nu een compleet assortiment prefab middengeleiders in de breedtes 200, 250 en 300 cm. De lengte van het verkeerseiland kan vanaf een kopelement van 150 óf 200 cm telkens met 100 cm worden uitgebouwd, door middel van tussen- en eindelementen. Hierdoor is dit systeem geschikt voor oversteekplaatsen binnen én buiten de bebouwde kom. Geprefabriceerde betonproducten worden toegepast vanwege een aantal belangrijke voordelen. Ze zijn snel plaatsbaar, vergen minder onderhoud en zijn makkelijk opneembaar.

Handig bij evenementen

Maar de nieuwe prefab middengeleiders bieden nog meer voordelen. Ten opzichte van traditionele bestrating kan veel tijd gewonnen worden door de elementen na het asfalteren kant-en-klaar op het wegdek te plaatsen en te verankeren. Daarbij wordt altijd de optie open gehouden om de ankers los te koppelen en de elementen weer op te nemen. Handig bij evenementen als optochten en wielerwedstrijden.


Nog beter zichtbaar

Het middenvlak kan in een afwijkende kleur of wassing uitgevoerd worden ten opzichte van het witte of grijze RWS-bandprofiel, zodat de elementen nog beter zichtbaar zijn. De middengeleiders zijn al succesvol toegepast in de gemeente Amstelveen en in Tongeren, België.

 

Klik hier voor het assortiment middengeleiders.Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel