Bedrijfsnieuws

Ontdek de Opdrachtgever Login van Traffic Support!

Traffic Support is aanwezig op de beurs InfraPro in de Evenementenhal in Gorinchem op 3, 4 en 5 november. Op deze beurs laat Traffic Support u kennis maken met de Opdrachtgever Login. De Opdrachtgever Login is de portal van Traffic Support Infra om u als opdrachtgever van nog meer inzicht en gemak te voorzien.

Het systeem biedt u altijd een actueel en compleet overzicht van de meest uiteenlopende procesmatige en administratieve informatie. Zo heeft u een compleet overzicht van aanvragen, offertes, planning en lopende communicatie en kunt u op ieder moment meekijken en bijsturen. Hiermee bieden wij u een unieke en volledige service. Niet iedereen mag dezelfde informatie inzien, daarom heeft Traffic Support een gelaagde toegang in het systeem gemaakt. U kunt zelf bepalen wie over welke gegevens mag beschikken.

 

Al uw voordelen op een rij:

  •        Snel en gemakkelijk verkeersregelaars aanvragen;
  •        Actueel en compleet inzage in contractuele gegevens;
  •        Realtime inzicht in kengetallen (stiptheid en betrouwbaarheid);
  •        Maximale sturing op besteding.  

 

De InfraPro vindt plaats op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 november in de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdens deze beurs maakt u kennis met professionals uit de grond-, weg- en waterbouw. Traffic Support staat op standnummer 132. Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel