Bedrijfsnieuws

De Vries en Verburg – samen sterk onder één merk

In onze sector zien wij dat de markt voortdurend verandert. Het gaat niet alleen om het bouwen, maar vooral om het gehele huisvestingsproces. Kennis van en ervaring met ontwikkelen en service en onderhoud zijn daarbij van toegevoegde waarde voor De Vries en Verburg. Door de bundeling van onze krachten opereren wij zo breed mogelijk in de markt. We helpen u graag bij al uw huisvestingsvraagstukken.

Fullservice

Wij beogen hierbij een fullservice-aanpak: vanaf projectinitiatief tot en met het beheer. Om u als klant in de volle breedte van dienst te kunnen zijn, hebben wij projectontwikkelaars in dienst die vanaf de initiatieffase met u meedenken. Het fullserviceconcept kunnen wij u in delen of als geheel aanbieden, met als doel u te volledig ontzorgen!

Duurzaam

Ons streven is bij te dragen aan een leefbare aarde voor de toekomstige generaties. Daarom passen wij bewust duurzame oplossingen toe bij onze projecten die wij zelf ontwikkelen en realiseren. De Vries en Verburg is zich bewust van het belang van duurzame bedrijfsvoering, vanuit het oogpunt van rentmeesterschap en een brede maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit is onder meer zichtbaar in de certificering volgens de MVO- en CO2-prestatieladder.

Betrokken

Onder andere vanuit Verburg Charity Foundation ondersteunen wij charitatieve projecten op het gebied van onderwijs, werkgelegenheid en gezondheidszorg om onze minderbedeelde medemens in Afrika een toekomst te bieden. De Vries en Verburg stelt hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en milieu en is een maatschappelijk betrokken bouwpartner. Samen bouwen wij de toekomst!


Meer informatie vindt u op de website van De Vried en VerbrugDit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel