Bedrijfsnieuws

Ontmoet Sweco en maak kennis met Smart Traffic

Bent u wegbeheerder en wilt u meer weten over de ideeën van Sweco op het gebied van slimme en veilige mobiliteit? Kom dan tijdens vakbeurs Verkeer, Mobiliteit & Parkeren naar de stand van Sweco. Ook bent u van harte welkom bij de presentatie ‘Next generation traffic management’.

Big data biedt fantastische kansen voor verkeersmanagement. Door fusie van meerdere realtime databronnen en koppeling van gegevens is het mogelijk een compleet en gedetailleerd verkeersbeeld op voertuigniveau te krijgen. En dat is precies wat Smart Traffic doet. Smart Traffic geeft inzicht in de actuele verkeerssituatie en maakt op basis daarvan kruispunten intelligent en verkeersmanagement voorspellend en geautomatiseerd.

 

Verkeersstromen soepel verlopen

Smart Traffic maakt gebruik van gegevens uit sensoren in de weg. Door inzet van slimme technieken is het vervolgens mogelijk gedetailleerde informatie af te leiden over de actuele verkeerssituatie. Informatie die wegbeheerders heel goed kunnen gebruiken om verkeersstromen soepel te laten verlopen. Bas van der Bijl en Gerbrand Klijn van Sweco laten tijdens hun presentatie ‘Next generation traffic management’ zien hoe u met behulp van Smart Traffic optimaal gebruik kunt maken van big data. Deze lezing vindt plaats op de eerste beursdag (23 november) van 11.30 tot 12.15 uur.

 

Meer informatie op Verkeer, Mobiliteit & Parkeren

Sweco
http://www.sweco.nl/
Stand 1.910Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel