Bedrijfsnieuws

Het verhaal van De Vries en Verburg

Of het nu een innovatief kantoorpand, een duurzaam woongebouw of een nieuw distributiecentrum is, iets ontwikkelen of bouwen staat nooit op zichzelf.

Wie we zijn, is wat we maken

Het is deel van een groter verhaal. Van ‘meegaan met de tijd’ of ‘durven de volgende stap te zetten’. Dat is waar wij zien dat ons werk het best tot zijn recht komt. Anderen in staat stellen om te groeien, dat is ons verhaal.

Wie we zijn, is hoe we dat maken

Want wij halen plezier uit het onmogelijke voor elkaar krijgen. Het net even verder gaan dan wordt gevraagd en alles tot in de puntjes verzorgen. Wij geloven namelijk in langetermijnrelaties.Werken bij De Vries en Verburg is: ‘niet zeuren, maar doen’, werken met passie en ‘afspraak is afspraak’. Het is: hart voor het vak, vakmanschap en samen werken aan iets moois. Wij geloven in het opbouwende karakter van ons team: gedreven, eerlijk en betrokken. Van generatie op generatie.

Wie we zijn, is waarom we iets maken

Wij geloven in de verantwoordelijkheid die wij hebben voor onze naasten en de wereld. Onze keuzes beïnvloeden de manier waarop wij, en onze kinderen, leven, wonen en werken. In een tijd van ‘stilstand is achteruitgang’ willen wij mensen in beweging brengen door het werk dat we doen. Door hoe we dat werk doen en door de mensen die we zijn. Zodat zij die beweging weer doorgeven aan anderen.

Want wij bouwen op karakter.Dit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel