Bedrijfsnieuws

Sterk partnerschap; daar draait het om op Building Holland

Samenwerken om mooie projecten op te leveren. Kijken naar mogelijkheden, om gezamenlijk de wereld duurzamer, gezonder, betaalbaarder en mooier te maken. Hoe kunnen we u helpen bij uw ventilatie- en verwarmingsvraagstuk? Aan de hand van mooie voorbeelden uit de praktijk laat Zehnder zien wat er allemaal mogelijk is.

Een vitaal binnenklimaat

We denken allemaal doorlopend na over onze gezondheid. Waarom dan ook niet over gezonde lucht? Het grootste deel van ons leven bevinden we ons in gesloten ruimtes. Een slechte binnenluchtkwaliteit kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, zoals bijvoorbeeld ademwegaandoeningen. Op Building Holland laten we zien hoe we samen een vitaal binnenklimaat kunnen bereiken.

Succesvolle Nul op de Meter projecten

Bij een Nul Op de Meterwoning wordt het netto energiegebruik tot nul gereduceerd door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. De jarenlange ervaring van Zehnder met verduurzaming binnen renovatieprojecten op specifiek de aspecten ventileren en verwarmen, biedt de basis voor een succesvolle realisatie van NOM-woningen. Deze kennis en ervaringen delen we niet alleen graag op Building Holland, maar ook met seminars, trainingen en adviesgesprekken.

De risico’s van een niet duurzaam binnenklimaat

Ook zo benieuwd wat er nu eigenlijk gebeurt als we niets doen aan een gezond binnenklimaat? En waar een duurzaam binnenklimaat aan moet voldoen? Bezoek dan de website van Zehnder.Dit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel