Bedrijfsnieuws

De FLEX-drempel 2.0: busvriendelijk en effectief

TTS wil een significante bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid door het leveren van innovatieve, duurzame en intelligente verkeersremmende systemen. Vanuit de innovatie kerntaken is sinds 2004 een eigen product ontwikkeld en op de markt gezet. Dit is de FLEX-drempel: een beweegbare verkeersdrempel die met name voordelen biedt op voor bus en brandweer belangrijke routes.

De FLEX-drempel 2.0 is bus- en brandweervriendelijk en snelheidsremmend voor licht verkeer. Het is een vernieuwde versie die veel stiller is (minder trilling). De drempel is gemaakt van duurzame materialen en heeft een extra versterkte betonbak.


Nadelen oplossen

De FLEX-drempel ziet eruit als een gewone drempel, maar heeft een flexibele rijplaat. Voor zwaar verkeer als bussen en brandweer wordt de rijplaat vrijwel vlak. Voor licht verkeer gedraagt de FLEX-drempel zich als een gewone drempel. De vernieuwde FLEX-drempel is verbeterd op de volgende punten verbeterd: opwip-beveiliging op vier hoeken, slijtvaste Polyurethaan elementen (waardoor de drempel onderhoudsarm wordt) en rijplaat voorzien van gaatjes. Deze punten leveren een significante verbetering in geluidsbeleving op; vergeleken met de vorige versie 10 dB.

 

Meer informatie op Verkeer, Mobiliteit & Parkeren

TTS
www.ttsolutions.nlDit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel