Bedrijfsnieuws

Fietsparkeren op bedrijventerrein, Leiden

Janssen Biologiscs, gevestigd in het Leiden Bio Science Park heeft een aantal fietsparkeersystemen besteld bij Falco, via Sodexo Nederland. Sodexo biedt haar klanten een volledig dienstenaanbod, zowel in food als facilitair management.

Op het terrein van Jamssen Biologiscs zijn zeven dubbelzijdige fietsenrekken Ideaal 2.0 met acht plaatsen en veertien dubbelzijdige fietsenrekken Ideaal 2.0 met zes plaatsen geplaatst.

Voor buitenmodel fietsen, zoals kratfietsen, is het fietsenrek FalcoCrate geplaatst. Dit fietsenrek is enkelzijdig en biedt plaatst aan vier fietsen. Er zijn twee fietsenrekken FalcoCrate geplaatst, speciaal gepoedercoat in een rode kleur.

Speciale hekjes

Om het fietsparkeerterrein goed af te bakenen, zijn er acht stalen geleide hekjes geplaatst voorzien van ingelaste strip met tekststrook 'geen fietsen aan deze zijde van het hek'. Deze geleidehekken zijn gepoedercoat in een grijze kleur. De geleide hekken worden ook regelmatig gebruikt als fietsaanleunbeugels.

Eigen productie

Falco heeft op haar hoofdvestiging in Vriezenveen beschikking over een eigen ontwerpafdeling, productie afdeling en sinds kort worden producten ook in huis gepoedercoat. Dit alles maakt het relatief eenvoudig om producten op maat voor onze klanten te ontwikkelen en produceren.

Inrichten bedrijventerrein bedrijvenpark Novio Tech

Falco richt regelmatig bedrijventerreinen in zoals hierboven omschreven in het Bio Science Park. Bedrijvenpark Novio Tech is ook ingericht met Falco Straatmeubilair.Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel