Bedrijfsnieuws

Advies bij mobiliteits- en parkeervraagstukken over auto én fiets

Spark is hét parkeeradviesbureau van Nederland en geeft hands-on advies bij mobiliteits- en parkeervraagstukken over auto en fiets.

De medewerkers van Spark weten alles van parkeren. Van auto’s en fietsen. Hoeveel parkeerplaatsen er nodig zijn, hoe ze eruit moeten zien, wat ze kosten, welke waarde ze hebben, hoe je ze kunt exploiteren en beheren. Hoe je parkeren als onderdeel van je bereikbaarheidsopgave kunt zien. Van ‘mobiliteit’. Hoe je jouw visie daarop vertaalt in een concrete opgave. Hoe je het betaalbaar maakt en houdt. Welke nieuwe technieken je kunt toepassen om parkeren beter te maken voor gebruiker én beheerder. Hoe je het beste parkeergarages kunt laten bouwen. Hoe je dat aanbesteedt en hoe je parkeerapparatuur en parkeerdiensten inkoopt. Echt alles!


Kennis delen

Graag stellen de medewerkers van Spark je op de hoogte van onder andere de nieuwste features van de Parkeermonitor, de laatste trends van de Parkeerbarometer en de successen die voor opdrachtgevers zijn behaald met de dienst Assetmanagement parkeervoorzieningen. En horen zij graag van jou waar jij tegenaan loopt. Zodat zij al hun kennis met jou kunnen delen. Op de Spark-stand kun je - in een relaxte woonkamersetting en onder het genot van iets lekkers - kennis komen maken,  bijpraten en al je vragen stellen.

 

Meer informatie op Verkeer, Mobiliteit & Parkeren

Spark
www.spark-parkeren.nl
Stand 1.906Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel