Bedrijfsnieuws

Behoud van groene en veilige leefomgeving centraal

KING RootBarrier is dé specialist in de ontwikkeling, productie en distributie van duurzame oplossingen tegen onkruid en wortelopdruk.

De gevolgen van klimaatverandering zijn in landelijk en stedelijk gebied steeds meer zichtbaar. De juiste balans tussen grijs en groen is in toenemende mate belangrijk en draagt bij aan de gezondheid en veiligheid van de samenleving. KING Rootbarrier streeft naar het behoud van een leefbare groene en veilige omgeving. Om dit te realiseren is het van belang de onder- en bovengrondse infrastructuur goed te beschermen. Wij leveren een totaalpakket aan wortelgeleidingsproducten om kabels en leidingen onder de grond te beschermen en wortelopdruk aan fietspaden, voetpaden en het wegdek te voorkomen.

Daarnaast bevordert beplanting en onderhoud concreet bij aan de kwaliteit van de leefomgeving en stimulans van biodiversiteit: een groene buitenruimte waarin men met plezier en voldoening tijd spendeert en die daarnaast duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Onze onkruiddoeken bevorderen een effectieve en duurzame onkruidbestrijding zonder gebruik van chemicaliën en veroorzaken geen schade aan het milieu.

King RootBarrier
www.kingrootbarrier.com

Deel dit artikel