Bedrijfsnieuws

YESLY - het perfecte systeem voor comfortabel wonen

YESLY is een systeem waarmee u uw verlichting, elektrische zonwering en nog veel meer Smart kunt besturen en biedt de ultieme garantie voor een comfortabele omgeving. YESLY vereist geen ingrijpende renovaties en kan worden geïnstalleerd in een enkele ruimte of door het hele huis, afhankelijk van uw wensen.

Het YESLY systeem bestaat uit verschillende apparaten - communicerend via Bluetooth 4.2 LE - die worden gekozen op basis van uw individuele woonbehoefte.


YESLY kunt u besturen met uw Smartphone, met bedrade drukknoppen of draadloze drukknoppen ZONDER BATTERIJ, of met uw stem. Met de YESLY multifunctionele actor met meer dan 20 tijdfuncties en impulsrelaisfuncties functies, kunt u een of meer lampen aan/uit schakelen, maar ook uw ventilatie. Met de YESLY dimmer kunt u ook het lichtniveau regelen. Met de YESLY motor actor kunt u uw zonwering, garagedeuren, hekwerk en poorten intelligent besturen. Met de signaalversterker kunt u het werkingsbereik van het hele systeem vergroten - dit maakt het geschikt voor een groter huis. En tenslotte de GATEWAY, deze maakt besturing van het YESLY systeem op afstand en spraakbesturing via de Google Assistant en Amazon Alexa mogelijk.


Met de Finder TOOLBOX PLUS programmeer-app kan de installateur snel elk YESLY apparaat programmeren, functies instellen, draadloze drukknoppen verbinden, scenario’s maken en de installatie aan u overdragen. Met de YESLY bedienings-app kunt u: verlichting in- en uitschakelen en dimmen, uw zonwering bedienen, apparaten per kamer groeperen en beheren, apparaten herbenoemen en aanpassen en de GATEWAY verbinden.


YESLY kiezen betekent dat u voor een systeem kiest, 100% MADE IN EUROPE dat in hoge mate betrouwbaar en veilig is, met speciale nadruk op de beveiliging van persoonlijke data. Met YESLY haalt u een veelzijdig systeem in huis met een hoge prijs-prestatie verhouding - makkelijk te gebruiken, maar ook makkelijk te installeren en te configureren. Voor YESLY kiezen betekent een toegevoegde waarde voor uw huis en voor uw comfort. Bovendien zal YESLY altijd doorontwikkeld worden en je blijven verrassen met betaalbare luxe. Wij vinden dat iedereen het YESLY-gevoel verdient en moet kunnen genieten van al het comfort en gemak dat technologie ons thuis te bieden heeft.Dit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel