Bedrijfsnieuws

Bekijk 't! De parkeermonitor.

Bekijk in 2 minuten middels ons filmpje hoe u gemakkelijk via www.parkeerdata.nl gegevens over uw inkomsten, aantallen parkeerders en verkochte parkeertijd in kunt zien.


Parkeermonitor

Als onderdeel van onze dienstverlening hebben wij de afgelopen 10 jaar een parkeermonitor ontwikkeld. Steeds meer gemeenten ontdekken het gemak en belang van betrouwbare gegevens over het parkeren en maken gebruik van de parkeermonitor. Deze ontwikkeling gebruiken we om te verbeteren en nieuwe functies te ontwikkelen.


Bekijk 't

Bekijk op YouTube hoe je gemakkelijk via www.parkeerdata.nl gegevens over uw inkomsten, aantallen parkeerders en verkochte parkeertijd in kunt zien.


Parkeerdata.nl binnen 2 minuten: 


Beide filmpjes maken onderdeel uit van een reeks instructiefilmpjes die de mogelijkheden en werking van Parkeerdata.nl laat zien. Parkeerdata.nl is de online variant van Parkeermonitor, welke gebruik maakt van de Smartpark database.
 

Interesse?

Ook geïnteresseerd in parkeerdata.nl voor uw gemeente? Mail dan naar Eric Stuyfzand of Rob Ebbing. Bel naar 070-3177005 voor meer info of kijk op www.spark-parkeren.nl/parkeermonitorDit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel