Bedrijfsnieuws

Veenendaal continueert de parkeerdienstverlening

De gemeente Veenendaal heeft in het najaar van 2014 de volledige parkeerdienstverlening aanbesteed. P1 heeft de economisch meest voordelige aanbieding gedaan en heeft een nieuw contract met de gemeente Veenendaal afgesloten.

Vanaf 1 maart 2015 verzorgt P1 de integrale parkeerdienstverlening voor de gemeente Veenendaal. Deze omvat de parkeercontrole, het beheer van de parkeergarages en terreinen, de uitgifte van de parkeervergunningen, -ontheffingen en -abonnementen, het onderhoud aan de parkeerapparatuur, de invordering van naheffingsaanslagen, het afhandelen van bezwaarschriften en het algehele management.


Naast het optimaliseren van de operationele dienstverlening onder andere door middel van een digitaal loket, maakt ook het verbeteren van het exploitatieresultaat van de gemeentelijke parkeergarages deel uit maakt van het contract. Samen met P1 en de middenstand gaat de gemeente Veenendaal werken aan het verbeteren van het exploitatieresultaat van de parkeervoorzieningen in Veenendaal. P1 heeft hiervoor een marketingplan opgesteld dat zij samen met de gemeente Veenendaal verder zal uitwerken gedurende de contractperiode.Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel