Bedrijfsnieuws

Nu: online-reserveren in het centrum van Amsterdam

Interparking introduceert online-reserveren in het centrum van Amsterdam.

Na de succesvolle introductie van online-reserveren in Rotterdam, kunnen klanten nu ook een parkeerplaats reserveren in parkeergarage IJDock  te Amsterdam.  Bezoekers voor Amsterdam  kunnen via www.interparking.nl  gemakkelijk online één van de voordelige parkeerproducten kiezen zoals Day Trip Parking, Hotel Parking en Dinner Parking. Zo reserveer je met Day Trip Parking voor € 10,00 euro een hele dag een parkeerplaats in het centrum van Amsterdam.


Snel en comfortabel parkeren 

Door middel van kentekenherkenning kan er gemakkelijk  binnengereden worden in de parkeergarage. Een voordeel hiervan is dat de klant hiermee verzekerd is van een parkeerplaats en niet meer langs de betaalautomaat hoeft doordat er al vooraf betaald is via iDeal of Creditcard.

Vooraf je parkeerplaats online reserveren draagt ook bij aan een betere mobiliteit. Doordat bezoekers nu doelgericht naar de parkeergarage rijden zorgt het voor een kortere route naar parkeergarage. Hierdoor ontstaat er minder zoekverkeer en minder uitstoot van CO2.


IJDock 

Parkeergarage IJDock ligt onder het gelijknamige woon- en bedrijvencomplex aan de zuidelijke IJ-oevers in het centrum van Amsterdam en telt 353 openbare parkeerplaatsen. De parkeergarage heeft een hoog afwerkingsniveau met onder andere kentekenherkenning en LED verlichting. De parkeergarage ligt op loopafstand van het centraal station en de binnenstad van Amsterdam.Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel