Bedrijfsnieuws

Nieuw in Nederland: design armaturen van BUCK

De Nederlandse markt zit al vol met aanbieders van armaturen, maar soms komt er iets nieuws, dat een waardevolle toevoeging is. BUCK is zo'n armaturenmerk. BUCK produceert origineel ontworpen armaturen met een duurzaam karakter voor met name zorg, kantoren en scholen.

BUCK is een duurzame producent die armaturen voortbrengt met een duurzaam ontwerp, dat tot 95% recyclebaar zijn. Het is een project-georiënteerde organisatie dat intensief samenwerkt met architecten en interieur ontwerpers. Dat heeft geresulteerd in diverse design prijzen, zoals Red dot en IF.
 

BUCK richt zich met name op de zorg en scholen en ontwikkelt op basis van de behoeften van deze doelgroepen verlichtingsoplossingen met toegevoegde waarde. Zo ontwikkelde BUCK de "Medico", specifiek voor ziekenhuizen, om de clinische omgevingen wat meer kleur en stijl te geven. Hiervoor heeft BUCK dan ook een IF design prijs gewonnen. Ook zijn de "Luna" ledpanelen verder doorontwikkeld, zodat de grootte, afwerking en manier van bevestigen helemaal door de klant bepaalt kan worden. 
 

Deze klantgerichte vorm van werken is iets dat perfect bij Attiva Lichtprojecten past. Vandaar dat Attiva met gepaste trots BUCK op de Nederlandse markt introduceert. 
 

Binnenkort vindt u de armaturen van BUCK op onze website (www.attiva.nl), maar catalogi zijn nu beschikbaar.
 

Voor meer informatie: 070 3172700 / info@attiva.nlDit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel