Bedrijfsnieuws

ROCKWOOL branchewinnaar bij De Succesfactor

De onderneming ROCKWOOL is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de branche Isolatieoplossingen. ROCKWOOL te Roermond behoort tot het wereldwijd opererende Deense ROCKWOOL International A/S en is mondiaal marktleider op het gebied van isolatie oplossingen, in de breedste zin van het woord.

In Nederland is het bedrijf actief met een breed scala aan isolatie oplossingen die niet alleen energiezuinig zijn maar ook brandveilig, geluidreducerend en duurzaam of wel zorgdragen voor een prettige woon-, werk- en leefomgeving. Ook haar productiefaciliteiten voldoen aan de strengste eisen die aan werkgevers gesteld kunnen worden. Al deze facetten en meer komen samen in een recent gelanceerde MVO strategie waarmee ROCKWOOL zich onderscheidt van haar concurrenten. De Nominatiecommissie heeft ROCKWOOL dan ook genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2014.
 

Over de Nationale Business Succes Award

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.


De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, als ook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.


De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2014) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2014. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners. 
 

ROCKWOOL Internationals A/S

ROCKWOOL International A/S bestaat al bijna tachtig jaar. Deze producent van isolatie oplossingen heeft productiefaciliteiten over de hele wereld en ruim twintig vestigingen over de hele wereld, met als zwaartepunt West-Europa. Het is de grootste steenwolfabrikant ter wereld, met een breed scala aan producten. ROCKWOOL staat vooral voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De onderneming is zich van haar positie als wereldspeler bewust en weet dat haar activiteiten invloed hebben op haar omgeving.
 

Klantgericht

ROCKWOOL levert een assortiment producten voor tal van toepassingen en voor alle sectoren van de bouw en de industrie. Producten die in eigen huis ontwikkeld en getest worden en aan de hoogste eisen voldoen. De onderneming gebruikt de modernste materialen voor haar producten en heeft bij alle ontwikkelingen de eindgebruiker voor ogen. Gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid staan altijd voorop.Dit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel