Bedrijfsnieuws

De aanpassingen in het interieur van bedrijven door Corona

Corona houdt de wereld in zijn greep. Niet alleen de mensen zelf, maar ook bedrijven zijn genoodzaakt om zich aan te passen aan de maatregelen die de overheid heeft ingesteld om deze pandemie het hoofd te bieden.

Daarnaast is het ook voor het bedrijf natuurlijk van belang om de omgeving zo veilig mogelijk te houden voor de werknemers. Het open karakter wat in veel bedrijven heerst, zal hier en daar dus aangepast moeten worden. Ook kan het in bepaalde ruimtes raadzaam zijn om een luchtfilter te plaatsen.

Druk bezochte plekken

Zeker de ruimtes die druk bezocht worden vragen om een metamorfose. Neem bijvoorbeeld de receptie van het bedrijf. Daar komen immers de mensen van buitenaf naar toe. Een baliescherm is hier dan ook zeker aan te raden. Een plexiglas Coronascherm biedt natuurlijk op meer plekken uitkomst. Zijn de kantoorruimtes bijvoorbeeld niet echt ruim, dan zouden deze schermen ook geplaatst kunnen worden tussen de werkplekken in.


oor te kiezen voor mooie opties hoeft dit niet meteen onvriendelijk over te komen. Omdat het ernaar uitziet dat de samenleving zich voorlopig nog zal moeten aanpassen aan deze pandemie, is het fijn dat de schermen er niet uitzien als een armoedige oplossing. Kies bijvoorbeeld voor een hangend spatscherm, op maat gemaakt, die zo netjes in het geheel staat.

Luchtfilter

Heeft het bedrijf ruimtes die veel gebruikt worden en ook nog eens door veel wisselende mensen, dan is de kans op besmetting nog groter. In deze gevallen kan je extra maatregelen nemen, zoals het plaatsen van een Corona luchtfilter. Omdat de lucht door dit filter voor bijna 100% gezuiverd wordt, wordt ook de verspreiding van bijvoorbeeld het Corona-virus (en uiteraard ieder ander virus) voor een heel groot deel teniet gedaan. Natuurlijk blijft het een hulpmiddel en geeft het geen 100% garantie, maar helaas is dat op geen enkele manier mogelijk. Het geeft echter wel weer extra veiligheid voor zowel de werknemers als de bezoekers van het bedrijf.Dit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel