Bedrijfsnieuws

Nieuwe deurprofielen van Deceuninck

Ter uitbreiding van het reeds bestaande Zendow#neo platform voor kozijnen en ramen presenteert Deceuninck op Architect@work haar nieuwe deurprofielen. De nieuwe serie deuren combineert stijl, comfort, veiligheid, isolatie en energiezuinigheid. Verder introduceert Deceuninck een ‘online’ versie van haar technische kozijnen, ramen en deuren-gids.

 

De nieuwe deurprofielen die vanaf nu eveneens zijn uitgerust met de unieke Linktrusion-technologie en zo voortaan integraal deel uitmaken van de bestaande Zendow#neo serie. Op verschillende gebieden zorgt de integratie van deze revolutionaire technologie voor optimale prestaties. Enerzijds is er de energie-efficiëntie door Linktrusion. Deze technologie combineert nieuwe en traditionele materialen met innovatieve elementen en beproefde technieken die o.a. de thermische isolatie sterk verhogen. Door binnen de Linktrusion-technologie gebruik te maken van glasvezels kunnen ook grotere deuren gefabriceerd worden.

 

Technische gids nu ook online beschikbaar

Tegelijk met de nieuwe profielen lanceert Deceuninck de nieuwe online editie van de ‘Technische gids’ voor kozijnen, ramen en deuren, een handig, overzichtelijk en uitgebreid online boekwerk voor voorschrijvers en verwerkers. Zo kunnen eenvoudig doorsnedetekeningen, inbouwdetails, productkarakteristieken, onderhoudsrichtlijnen en antwoorden op de meest voorkomende vragen worden gevonden. Van wetgeving tot profiel- en/of kleurenoverzicht. Onder de hoofdrubrieken ‘ramen en (schuif)deuren’, ‘rolluiken’, ‘rolluikkasten’ en ‘luiken’ is een uitgebreid overzicht van het assortiment, alle plaatsing- en verwerkingsvoorschriften, vele technische doorsneden en meer te vinden.

 

Voor alle bouwprofessionals, waaronder architecten, is deze meer dan 480 pagina’s tellende gids vanaf heden gratis te downloaden. Ga naar www.deceuninck.nl, klik rechtsboven op ‘Professionals’ en selecteer vervolgens in de linker navigatie ‘Technische gids’. Na uw registratie ontvangt u de complete gids onmiddellijk per mail.

www.deceuninck.nlDit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel