Bedrijfsnieuws

Regiolux Advanced Services houdt renovaties betaalbaar

Gebouwautomatisering, lichtregeling en sturingen zijn niet meer weg te denken in het huidige verlichtingsconcept. Van eenvoudig kantoor tot complex logistiek centrum, Regiolux beschikt over de kennis hierin mee te denken en u te adviseren over de (on)mogelijkheden.

Regiolux kiest ervoor om zoveel mogelijk met open protocollen te werken en heeft dus geen eigen systeem. Dit heeft verschillende voordelen, zoals de mogelijkheid om ook andere merken mee te nemen in het verlichtingsconcept. Regiolux heeft tevens een licentie om gebruik te maken van het Yellow-dot-programma van Philips voor indoor positioning technology.

Project C

Regiolux kan, voor wat de verlichting betreft, uitstekend adviseren in het doorde overheid verplicht gestelde Label C, waaraan elk kantoorgebouw vanaf 100m² vanaf 2023 moet voldoen. Met ledarmaturendie geproduceerd worden in dezelfde afmetingen als het reeds bestaande armatuur, wordt renoveren zeer eenvoudig. Indien gewenst kunnen de armaturen worden uitgevoerdmet extra mogelijkheden zoals daglichtregeling, aanwezigheidsmelding, afzuigmogelijkheid, integratie in gebouwbeheersysteem, etcetera. 


V
oordeel van een op maat gemaakt armatuur is dat het plafond niet hoeft te wordenaangepast.De kosten voor een ingrijpende renovatie blijven zo tot een minimum beperkt. Dit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel