Bedrijfsnieuws

Aan de Stegge Twello slaat eerste paal Schiphol Logistics Park

Op bedrijventerrein Schiphol Logistics Park is officieel de eerste paal geslagen voor een nieuw logistiek bedrijfspand. De nieuwbouw wordt door Aan de Stegge Twello gerealiseerd en is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Montea, Durfort Vastgoed, Industrial Real Estate Partners en SADC/Schiphol Logistics Park.

De bijzondere gebeurtenis werd gevierd onder aanwezigheid van afgevaardigden van alle betrokken bedrijven. De heipaal met de logo’s van de bedrijven werd gezamenlijk in de grond geslagen. Na afloop van de officiële handeling werd getoast op de succesvolle samenwerking.

 

De nieuwbouw wordt gerealiseerd op een terrein van 15.000 m2 tussen de aanvliegroute van de Kaagbaan en Aalsmeerbaan. Het nieuwe distributiecentrum zal bestaan uit circa 4.500 m² opslagruimte en twee kantoorunits van in totaal 900 . Het gebouw wordt in mei 2018 opgeleverd.

Huurder Thomsen Select

Een eerste huurovereenkomst is gesloten met Thomsen Select, een onderneming gericht op groupage en transport van luchtvracht. Dit bedrijf zal de helft van het bedrijfspand huren. De overige 50 procent en de strategisch gelegen, afzonderlijke truckparking van ongeveer 3.000 m² zullen op de huurmarkt worden aangeboden. De transactie met Thomsen Select kwam tot stand door bemiddeling van BT Makelaars.Dit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel