Bedrijfsnieuws

Koninklijke ondertekening voor nieuwe parkeergarage in Scheveningen

Interparking en Hommerson nemen gezamenlijk een nieuwe parkeergarage op de Noordboulevard in Scheveningen in eigendom en exploitatie. De ontwikkeling van de nieuwe parkeergarage is een initiatief van Hommerson, die eigenaar is van de huidige bebouwing op deze locatie.

Overeenkomst

Op 29 november ondertekenen Hommerson en Managing Director van Interparking Roland Cracco de overeenkomst tot samenwerking. Dit gebeurt in aanwezigheid van Koning Filip van België en de minister-presidenten van zowel België als Nederland. Managing Director Roland Cracco van Interparking: “Wij zijn zeer trots op deze ontwikkeling in Scheveningen en we zien uit naar een succesvolle samenwerking met Hommerson”.

 

De parkeergarage wordt onderdeel van een herontwikkeling van de Noordboulevard, waarbij de ontwikkelaar ook nieuwe commerciële ruimtes gaat toevoegen. In samenwerking met de gemeente Den Haag wordt momenteel hard gewerkt aan de planvoorbereiding.

 

De bouw van de parkeergarage zal naar verwachting in 2017 starten, waarna de oplevering van de parkeergarage in 2018 zal zijn.

 Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel