Bedrijfsnieuws

Museumkwartier in Den Haag krijgt een gelijknamige parkeergarage

Interparking is, als nieuwe eigenaar van de ondergrondse parkeergarage, met de gemeente Den Haag tot een naamswijziging gekomen voor parkeergarage Tournooiveld, welke vanaf heden parkeergarage Museumkwartier zal heten.

Koninklijk bezoek

Op 29 november hebben wethouder Boudewijn Revis van de gemeente Den Haag en Managing Director van Interparking Roland Cracco de overeenkomst waarin de definitieve naam wordt vastgelegd ondertekend. Dit gebeurde in aanwezigheid van Koning Filip van België en de minister-presidenten van zowel België als Nederland.

 

Impuls voor het gebied Verantwoordelijk wethouder Boudewijn Revis (Binnenstad): “In het historische Museumkwartier Den Haag staat een verzameling van historische gebouwen en topmusea met internationaal aansprekende collecties, waar we graag nóg meer bezoekers ontvangen. Het is een logische stap om de naamgeving van de parkeergarage gelijk te houden aan het gebied, om het Museumkwartier nog beter vindbaar te maken.”

 

De bouw van de parkeergarage is een initiatief van de projectontwikkelingscombinatie PTV (SENS en Dura Vermeer) en tevens een grote wens van de ondernemers en andere stakeholders in de directe omgeving. Eind december 2016 wordt de opening van de garage voor het publiek wordt verwacht. De officiële opening zal later in 2017 plaatsvinden, als de inrichting van het openbare gebied ook volledig is aangelegd.

 Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel