Bedrijfsnieuws

Q-Park opent 5e parkeergarage in Groningen

Per 1 oktober start Q-Park de exploitatie van haar vijfde parkeerlocatie in Groningen: Q-Park Oosterpoort. Tot einde van het jaar krijgt de parkeergarage een forse upgrade met verbeterde in- en uitrit, meer betaalmogelijkheden en een schoon en fris interieur. Met een maximaal dagtarief van 10 euro wordt de parkeergarage daarmee de perfecte uitvalsbasis voor een dagje of weekendje centrum Groningen.

Tijdens de werkzaamheden blijft de 296 plaatsen tellende parkeergarage gewoon open. Het trappenhuis ondergaat een ware metamorfose, naar de kwalitatieve hoogstaande standaard van Q-Park. De hellingbanen van de in- en uitritten worden verbreed en de rijrichting binnenin wordt aangepast zodat er veel makkelijker ingeparkeerd kan worden. Daarnaast gaat het betaalgemak omhoog. Zo is er na half oktober, behalve met cash, ook betaling met creditcard, pin en zelfs contactloos mogelijk.

 

Dankzij de handige ligging aan de rand van het centrum en het lage parkeertarief van 10 euro per dag, is Q-Park Oosterpoort dé parkeergarage bij uitstek voor een bezoek aan het bovengelegen theater of een dagje of weekendje centrum. Ook is er een aantal aantrekkelijke abonnementen beschikbaar voor vaakparkeerders.

 

Algemeen directeur Mark van Haasteren is erg blij met de nieuwe aanwinst. “Groningen heeft de bezoeker veel te bieden. Met deze parkeergarage kunnen zij gemakkelijk bij hun bestemming in het centrum komen. Voor een tientje per dag sta je er ook nog eens ontzettend voordelig. Dankzij de investeringen van de nieuwe eigenaar en van ons, als exploitant, krijgt Groningen er weer een fijne, kwalitatief hoogstaande parkeerlocatie bij. Daarnaast sluit deze acquisitie naadloos aan bij onze ambitieuze groeidoelstellingen in Nederland.”Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel