Bedrijfsnieuws

Verkeerselementen in elke vorm en op elk moment

Flexibele verkeerselementen zijn breed in te zetten, van langdurige verkeersgeleiding of rijbaanscheiding tot het creëren van een tijdelijke verkeerssituatie in verband met een evenement. Voor verkeerssituaties waarin een wijziging noodzakelijk is, heeft Intercodam Infra de verkeerselementen Consul en Separ ontwikkeld die niet alleen variabel zijn in afmeting, maar ook geschikt zijn voor tijdelijk of permanente opstellingen. 

Lage transport- en installatiekosten

Beide verkeerselementen kunnen op elk wegdek bevestigd worden. Ze zijn snel en eenvoudig te installeren, maar ook weer makkelijk te verwijderen zonder beschadiging van het wegdek. Dit maakt dat ze zowel voor zowel permanent als tijdelijk gebruik geschikt zijn. De losse elementen zijn bovendien eenvoudig te vervoeren, zodat de kosten voor transport en installatie laag blijven.

Zeer flexibele toepassingsmogelijkheden

De Separ is variabel in lengte, de Consul is zelfs variabel in lengte én breedte. Omdat er sprake is van losse elementen kunnen zelfs grootschalige verkeerselementen worden gerealiseerd met onbeperkte afmeting. Dankzij deze flexibele eigenschappen zijn de Separ en Consul geschikt voor vele toepassingen en verkeerssituaties, zoals voor het creëren van oversteekplaatsen, snelheidsremming, rijbaanscheiding, beveiliging, verkeersgeleiding of obstakelvorming.

Gerecycled vulkanisch rubber

Beide verkeerselementen zijn vervaardigd van gevulkaniseerd rubber, waardoor ze zeer stevig en slijtvast zijn. Bovendien zijn ze bestand tegen UV-straling, vocht, olie en extreme temperaturen. Zo zijn en blijven de elementen goed zichtbaar, evenals door hun hoge kleurvastheid in combinatie met de toepassing van een glasreflector. Ze zijn bovendien milieuvriendelijk en bestaan voor 100 procent uit gerecycled rubber.

 

Heeft u een verkeerslocatie die een wijziging vereist? De verkeersadviseurs van Intercodam Infra geven u graag uitgebreid en vrijblijvend advies, zodat u de meest optimale verkeersmaatregelen kunt realiseren. Ga voor meer informatie naar: www.intercodaminfra.comDit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel