Rondetafelgesprek Wat doe jij met AI? 

jun14

Praat mee op 14 juni over AI  

Heb jij een visie op en/of ervaring met het werken met kunstmatige intelligentie in de leefomgeving? Wil je je ervaringen delen en bespreken welke vraagstukken er spelen? Kom dan naar de aftrap van AI in de leefomgeving, georganiseerd door Acquire op 14 juni van 14.00 tot 16.00 uur in Zwolle. Tijdens dit rondetafelgesprek willen we onderzoeken welke rol AI al speelt in het ontwerp, beheer en inrichting van de fysieke leefomgeving. Je kunt je input geven en in contact komen met andere professionals die zich bezighouden met AI of geïnteresseerd zijn in dit onderwerp. 

We willen graag de volgende vragen met je bespreken: 

  • Wat verstaan we als professionals werkzaam in de fysieke leefomgeving onder AI? 
  • Wie houden zich (al) bezig met AI? 
  • Wat voor activiteiten ondernemen zij op dit gebied? 
  • Wat zijn de voordelen en voordelen van AI in de leefomgeving? 
  • Welke obstakels en uitdagingen komen we tegen? 
  • Welke kennis is nodig en waar kunnen we die verkrijgen? 

 De resultaten zullen worden gepubliceerd op Biind, Verkeerskunde, MobiliteitsPlatform, Straatbeeld en andere merken van Acquire waarvoor dit artikel interessant is. 

Meld je nu gratis aan voor dit rondetafelgesprek. Let op: we hebben beperkt plek voor dit rondetafelgesprek. Hierom selecteert de redactie op basis van de reden waarom je graag wilt deelnemen of je kunt aansluiten. Uiterlijk 31 mei hoor je of je aanmelding definitief is.

Datum / tijd

14 juni 2023
Aanvang: 14.00 uur

Prijs

€0

Locatie

near_meZwolle