DBL Verlichting


`Wij bieden licht in alle mogelijke lichtvraagstukken. `
www.dbl-verlichting.nl HENGELO , NEDERLAND

DBL Verlichting heeft de vertegenwoordiging van Rechlaternen, Ragni en VeeLite en is gespecialiseerd in maatwerk. Onze fabrikanten zien het als een uitdaging om over hun standaard heen te kijken. Gerealiseerde projecten, naar concepten van architecten, stedenbouwkundigen en beheerders, geven daar een mooi beeld van. Door de jaren heen hebben wij een belangrijke plaats verworven waar het gaat om renovatie van klassieke armaturen en maatwerkarmaturen. Momenteel leveren we eenvoudig te plaatsen led ombouwsets, maatwerk afgestemd op bestaande armaturen.

Door klein te blijven, kunnen wij anticiperen op de meest diverse vraagstukken. Of het nou gaat om 'ombouwen naar LED, vleermuisverlichting of dag-nacht verlichting', wij kunnen door onze diverse samenwerkingen altijd een passend advies geven. Tevens maakt de grootte van het project voor ons geen verschil. Of het nu om 1 armatuur of mast gaat of om een groter project, wij zullen u altijd van een zo goed mogelijk advies te voorzien tegen een passende prijs.

U bent van harte welkom om telefonisch contact met ons op te nemen of een kopje koffie/thee te komen drinken in Hengelo voor een kennismaking.

Contactgegevens

Schouwburgplein 4
7551 DE
HENGELO, NEDERLAND
074-2501736

info@dbl-verlichting.nl
www.dbl-verlichting.nl