Roelofs


`Meer waarde aan ruimte!`
www.roelofsgroep.nl Den Ham , Nederland

Roelofs heeft de kennis, vaardigheden en ervaring in huis om de complete (her)inrichting van de openbare ruimte te kunnen verzorgen. Daarin zullen we waarschijnlijk niet veel verschillen ten opzichte van de andere aanbieders. Onze slogan vat echter samen wat ons uniek maakt: ‘Meer waarde aan ruimte’.

Dit houdt in dat we altijd kijken hoe we meer waarde aan infrastructuur kunnen geven. Want alleen een weg aanleggen of een riool renoveren, dat kunnen heel veel partijen uitstekend verzorgen. De kunst zit juist in hóe je het doet. Hoe maken we die ruimte een toekomstbestendige, fijnere plek voor zowel mens als dier? Welke innovatieve en slimme technologieën kunnen hierbij ingezet worden? En hoe betrekken we de omgeving en zorgen we voor zo min mogelijk overlast? Hier werken we dagelijks met een fanatieke club van 260 professionals aan.

Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan korte lijnen en kwaliteit. We willen niet de grootste, maar wel de beste zijn. Door krachten te bundelen vanuit onze verschillende kennisclusters en de verbondenheid met onze uitvoeringstak staan wij garant voor praktische ontwerpen en adviezen.

We hebben een ambitieuze doelstelling: in 2030 willen we klimaatneutraal zijn. Om dit te behalen moeten we de samenwerking opzoeken. We delen kennis, maar gaan ook actief het gesprek met anderen aan, zodat we sámen de hele sector verder kunnen brengen. En daarmee de openbare ruimte in Nederland.

Er wordt gewerkt vanuit de volgende expertisegebieden:
- Gebiedsontwikkeling
- Mobiliteit
- Water, Riolering en Ecologie
- Energie en Milieu
- Verharding en Techniek
- Beheer en Onderhoud
- Grondstoffen

De organisatie werkt vanuit het hoofdkantoor in Den Ham en vanuit vestigingen in Stadskanaal, Steenwijk, Sneek, Spijkenisse, Veenendaal en Weesp.Bedrijfsfoto's

Artikelen

Contactgegevens

Postbus 12
7683 ZG
Den Ham, Nederland
0546-678888

info@roelofsgroep.nl
www.roelofsgroep.nl