Nieuws

Aan de Stegge Twello bouwt voor Ab InBev+VideoJet

Aan de Stegge Twello heeft deze week de contracten getekend met Vastgoed Rietveld (De Meern-Strijkviertel) I B.V. voor de nieuwbouw van twee bedrijfspanden met kantoor aan de Strijkviertel 53 in De Meern. Ontwikkeling, directie en toezicht bij beide panden wordt gevoerd door Bouwfonds Investment Management B.V. uit Hoevelaken.


Gebouw A wordt langjarig verhuurd aan Ab InBev. Dit is de grootste brouwerijketen ter wereld met toonaangevende posities in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. In Nederland voert Ab InBev sterke lokale en internationale merken, zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Leffe, Hoegaarden en Beck’s. Het bedrijfsgebouw voor Ab InBev telt 2.500 m2 en een laad- en loskuil met 4 docks en 300 m2 kantoor.


Gebouw B zal voor langere termijn worden verhuurd aan VideoJet Technologies Europe B.V., marktleider op het gebied van industriële barcodeprinters en codeer- en markeeroplossingen. Het gebouw heeft een oppervlakte van 2.370 m2 met 1 laad- en loskuil en 2 docks en 700 m2 kantoor.


De bedrijfspanden zijn ontworpen door Ebbens Architectuur & Techniek uit Epe. Aan de Stegge Twello heeft tevens opdracht gekregen voor de sloop van de huidige leegstaande bedrijfspanden aan de Strijkviertel 53. De verwachting is dat de panden in het vierde kwartaal van 2015 worden opgeleverd. Dit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel