Nieuws

Parkeren St. Anna Ziekenhuis Geldrop aangepast

Het parkeren op het terrein van het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop is verbeterd. Door renovatie van het terrein rond het ziekenhuis gaat het aantal parkeerplaatsen omhoog en wordt de doorstroming beter. Dankzij kentekenherkenning bij de hoofdingang kan men sneller uitrijden.

Voorheen waren er 550 parkeerplaatsen op het terrein van het ziekenhuis, dat worden er 780. Het aantal invalidenparkeerplaatsen groeit van 13 naar 30. 


De renovatie is nog niet helemaal klaar. In 2016 wordt op een deel van het terrein nog gewerkt. Bezoekers die verder weg staan op het parkeerterrein kunnen tijdens de wintermaanden gebruik maken van een gratis pendelbusje om naar de hoofdingang te gaan.


‘Gemengd’ parkeren

Als de bouwwerkzaamheden gereed zijn, mag ook het personeel van het St. Anna op het parkeerterrein parkeren. Zij parkeren nu nog op een apart terrein. 


Pinnen

Bij alle betaalautomaten kan vanaf vandaag gepind worden. Er is ook een betaalautomaat binnen in de centrale hal gekomen, waar ook contante betaling mogelijk blijft. Tevens is het vanaf vandaag voor bezoekers, die vaak in het ziekenhuis moeten zijn, mogelijk om een weekkaart te kopen. 


Kentekenherkenning

Via camera’s wordt het kenteken van de bezoeker geregistreerd. Na betaling bij de betaalautomaat opent de slagboom automatisch wat de doorstroming ten goede komt. Om de bezoekers te laten wennen aan de nieuwe situatie heeft het ziekenhuis op de betaalautomaten extra instructies opgehangen.  Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel