Nieuws

BMW breidt parkeerservice ParkNow uit

De BMW Group vergroot de voetafdruk van haar innovatieve BMW i mobiliteitsdiensten met een investering in de parkeerprovider Parkmobile. Met ongeveer 10 miljoen klanten in meer dan 600 steden is Parkmobile wereldwijd de toonaangevende leverancier van on-demand (mobiele) betaaloplossingen voor openbare parkeerplaatsen.

Dit partnership biedt nieuwe mogelijkheden voor ParkNow, dat automerk onafhankelijk is en wiens focus ligt in het bieden van een gebruiksvriendelijke manier van het zoeken naar, reserveren van en betalen van parkeerplaatsen in de stad. Gebruikers zullen in de toekomst in staat zijn om via de ParkNow website, de smartphone App of navigatie toegang te krijgen tot meer dan 3 miljoen parkeerplaatsen verspreid over honderden steden.

 

Met deze stap is ParkNow de eerste provider die zowel het betalen als reserveren van parkeren grootschalig mogelijk maakt op straat en in garages. “Met deze nieuwe investering zetten we de volgende stap om ParkNow wereldwijd de premium parkeerservice te maken,” zegt Joachim Hauser, Vice President Business Development BMW Mobility Services. “Betalen voor parkeren via het dashboard is de volgende stap in de ontwikkeling van een slimme en makkelijke betaalomgeving voor parkeren. Zo zal het ook mogelijk zijn om automobilisten, door koppeling van parkeerinformatie met navigatie, naar een vrije parkeerplek te leiden,” voegt Marius Koerselman, Algemeen Directeur Parkmobile Group, toe. In navolging van de recente activiteiten in Noord-Amerika zal ParkNow/Parkmobile later dit jaar op Europese markten van start gaan.

 

Lees hier het volledige artikelDit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel