Nieuws

Easypath en Leicon samen

Easypath en Leicon Verkeersgeleiding uit Steenwijk gaan samen aan de slag met het promoten en vermarkten van prefab betonfietspaden in Nederland.

Easypath en Leicon samen

Door de samenwerking tussen de twee landelijk opererende bedrijven worden productkennis en marktkennis gebundeld waarmee een stevig fundament wordt gelegd voor de verdere ontwikkeling van onderhoudsarme, duurzame en fietservriendelijke fietspaden in Nederland.

Prefab fietspaden

 
Het bestaande team van Easypath wordt uitgebreid met Jim Brouwer die zowel in commercieel als technisch opzicht de afgelopen jaren actief is geweest in de GWW-sector. De directies van beide bedrijven zijn verheugd met de samenwerking die vooral complementair is. Van Roekel: ”Wij hebben vanuit Easypath een fantastisch product ontwikkeld dat vraagt om verdere uitrol in Nederland. Door het netwerk van Leicon te koppelen aan het product zijn we nog beter in staat om de sector ervan te overtuigen dat prefab fietspaden op vele fronten beter en duurzamer zijn. De schitterende projecten die we inmiddels hebben gerealiseerd spreken wat dat betreft boekdelen”.
 
Ook Henk Jan Röfekamp, algemeen directeur van Leicon, ziet Easypath als de ideale partij om samen mee op te trekken. “Het systeem dat Easypath heeft bedacht past volledig in ons systeemdenken over prefab toepassingen in de praktijk. En het unieke karakter van de koppelingen tussen de elementen is bovendien ook op andere producten van Leicon toepasbaar.”
 

 Dit artikel komt uit Bton

Deel dit artikel