Cursus Openbare Verlichting Edu-lux gecertificeerd

maandag 11 februari 2013
timer 2 min
De Basiscursus Openbare Verlichting van Edu-Lux is door de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV) gecertificeerd. Op 21 januari ontving Menno van Noort, uit handen van de voorzitter van de commissie Opleidingen en Onderzoek, de heer Con op den Kamp,het officiële certificaat.

Cursus Openbare Verlichting Edu-lux gecertificeerd

Certificaat


De missie van de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde, NSVV, luidt:
'Het bevorderen van kennis en het verspreiden van informatie, ter verbetering van de toepassing van licht, ten voordele van de samenleving'. Specifiek voor het lichtonderwijs zijn kwaliteitscriteria opgesteld, waaraan opleidingen op lichttechnisch gebied moeten voldoen. Op 21 januari werd het certificaat aan Edu-lux overhandigd door de heer Con op den Kamp van de NSVV. Menno van Noort: "De NSVV heeft lichtkwaliteit hoog in het vaandel staan. Ik ben dan ook trots dat deze onafhankelijke stichting de kwaliteit van Edu-Lux met dit certificaat onderstreept."


Cursusprogramma 2013


Voor het cursusprogramma 2013 heeft Edu-lux een aantal nieuwe zaken op het programma staan. Zo is er ‘HighLights 2013’, een regionaal minisymposium dat exclusief voor medewerkers van (lokale) overheden is. Daarnaast wordt er ook een workshop Veilige Bedrijfsvoering Elektrische Installaties gegeven. De basiscursus, ‘beheren met Beleid’, ‘Ontwerp OVL’ en de ‘workshop ROVL’ worden ook voortgezet.

Informatie cursussen


Alle cursussen duren een hele of een halve dag, zodat de investering van tijd beperkt blijft, en worden gegeven door ervaren docenten. Na afloop van een cursus ontvangen de deelnemers een certificaat. De trainingen van Edu-lux kunnen ook ‘in company’ worden verzorgd.
klik