Nieuws

Vloggend het nieuwe speelseizoen in

Speeltuin Linnaeushof opent het speelseizoen op woensdag 27 maart met een vlogwedstrijd en de onthulling van een nieuw speeltoestel. De hoofdprijs van de vlogwedstrijd is een professionele vlogcamera en een Linnaeushof-abonnement voor vier personen.

De tweede en derde prijs zijn respectievelijk een Linnaeushof-abonnement en een Linnaeushof-souvenirspakket met een knuffel, drinkbeker en cd's met liedjes en verhalen. Wat moet je dan precies doen om deze prijzen te winnen? Maak tijdens je bezoek aan de Linnaeushof een leuk filmpje en plaats het vervolgens op Youtube. Bezoekers van de Linnaeushof-website kunnen stemmen op hun favoriete filmpje. Zo wordt bepaald wie de beste drie filmpjes heeft gemaakt, schrijft Heemsteede Courant. 

Vrijkaartjes

Alle spelregels komen binnenkort op de website van de Linnaeushof te staan. Ook is vanaf 27 maart een formulier met de spelregels af te halen bij de kassa. In de aanloop naar het nieuwe seizoen worden tien keer vier vrijkaartjes verloot onder de kinderen die een leuke reactie plaatsen op de aankondiging van de vlogwedstrijd.

Nieuw speeltoestel

Bij de seizoensopening presenteert Linnaeushof tevens een nieuw speeltoestel. Het is een soort stormbaan van vijftien meter lang en vijf meter breed waar kinderen tien overgangen van eucalyptushout moeten passeren, en waarop ze van paal naar paal en van eilandje naar eilandje moeten te zien voortbewegen. Het is een uitdaging voor kinderen vanaf zes jaar oud. Ook voor volwassenen is het speeltoestel zeer geschikt. Het spannende speeltoestel belooft daarom een van de grote hits te worden in de Linnaeushof dit seizoen. 

 

Dit artikel komt uit BuitenSpelen

Deel dit artikel