Nieuws

Vakantie vier je in eigen straat

De kans is groot dat veel Nederlanders door de coronacrisis vakantie vieren in eigen land. Sterker nog: misschien blijven we wel helemaal thuis. De Vakantiestraat biedt uitkomst.

Vakantiestraat levert de beginselen, een reisgids voor een onbezorgde vakantie. Zodat jij alleen maar hoeft te denken aan welk boek je wilt lezen of welke lokale specialiteit je gaat proberen. Vakantiestraat is een concept van Human Kind, Drift, Happy Mobility en Soigneur.

Het doel van het cocnept is vakantie te kunnen vieren in de eigen straat. Door ruimte te maken voor sport, spel, ontmoeting en ontspanning in een groene omgeving. En er zijn verschillende pakketten te bestellen die het vakantiegevoel in de straat een boost geven. Zo is er een groenpakket, waarmee je ervaart hoe de natuur op je eigen stoep begint.

Afhankelijk van de lokale mogelijkheden zijn er meerdere varianten van de Vakantiestraat, van autolouw tot autovrij. Op de webiste www.vakantiestraat.nl is informatie te vinden voor particulieren, gemeenten en partners.
 Dit artikel komt uit BuitenSpelen

Deel dit artikel