Nieuws

De Parkeermeneer: nieuwe rubriek in magazine PARKEER24

Wellicht herkent u het. U weet dat zaken anders kunnen, beter zelfs, maar u bent niet in de positie er iets van te zeggen. Jammer, want zo komen we niet vooruit. Magazine PARKEER24 biedt een oplossing: de Parkeermeneer. Een nieuwe rubriek waarin u gegarandeerd anoniem uw punt kunt maken.

In het november magazine komt de Parkeermeneer voor het eerst aan het woord. In deze editie wordt ingegaan op het jaarlijks terugkerende onderzoek van Detailhandel Nederland waarin traditiegetrouw fel wordt uitgehaald naar de parkeertarieven. Parkeermeneer vindt dat het tijd wordt op te houden appels met peren te vergelijken en doet een suggestie. 

Bent u lid van het platform van Acquire? Dan kunt u de november-editie al lezen in de bibliotheek. Op pagina 44 vindt u De Parkeermeneer.
Meer informatie over het lidmaatschap vindt u hier. 


Bent u de volgende Parkeermeneer?

Heeft u een onderwerp waarover u graag wilt berichten, een pijnpunt dat al tijden irriteert of suggesties hoe de klant of de markt bediend zou kunnen worden? Neem contact op met Erna Jansen, hoofdredacteur van PARKEER24. U kunt Erna bereiken op 06-29145029 of via erna@acquirepublishing.nl. En voor de goede orde: de Parkeermeneer mag uiteraard ook een vrouw zijn. Anonimiteit gegarandeerd en plaatsing gebeurt altijd in overleg.

 Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel