Nieuws

Inntel Hotels Utrecht City in toekomstig Noordgebouw

In het Noodgebouw in Utrecht komt een vestiging van Inntel Hotels. Ontwikkelingscombinatie Noordgebouw Utrecht vof (Dura Vermeer Vastgoed en VORM Ontwikkeling) hebben hiervoor onlangs een turn-key koopovereenkomst getekend. Het ontwerp is van MONK Architecten. Dura Vermeer Bouw Hengelo is de bouwer.

 

Karin Geurts, directeur Inntel Hotels: “Een hotel in Utrecht toevoegen aan onze hotelgroep stond hoog op ons verlanglijstje. Ik ben trots dat we dit hebben kunnen realiseren en kijk erg uit naar de opening van ons nieuwe hotel.” David Snelleman, directeur Dura Vermeer Vastgoed: “Het Noordgebouw kent een grote diversiteit aan functies. De onderscheidende hotelformule van Inntel Hotels sluit uitstekend aan bij onze visie op het Noordgebouw.” 

 

Utrecht City! 

Het 4-sterren hotel krijgt 162 luxe kamers met onder andere sauna’s en whirlpools. Op de begane grond en eerste verdieping bevindt zich het restaurant. Op de bovenste – 11e – verdieping zijn de (vergader)zalen alsook een wellness-ruimte met sauna’s en een zwembad. Het hotel krijgt de toepasselijke naam Utrecht City. 

 

Noordgebouw 

Het Noordgebouw komt direct naast het nieuwe Utrecht Centraal en Hoog Catharijne. Het gebouw onderstreept de dynamische uitstraling van de stad Utrecht. Het Noordgebouw is circa 23.000 m2 groot en bestaat uit de functies kantoren, wonen, retail en hotel met horeca. 

 

Het Noordgebouw is een ontwikkeling van Ontwikkelingscombinatie Noordgebouw Utrecht vof (Dura Vermeer Vastgoed en VORM Ontwikkeling) in samenwerking met NIC Re | Development. Dit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel